Water

Ook op het water wordt het steeds drukker. Vialis is dé expert als het gaat om het leveren en onderhouden van hoogcomplexe technische (veiligheids)installaties in waterbouwkundige projecten als tunnels, bruggen en sluizen. Daarnaast kunnen bewezen mobiliteitsoplossingen op de weg ook worden ingezet voor een goede verkeersdoorstroming op het water.

Tunnels

De eisen die worden gesteld aan technische installaties in tunnels zijn enorm. Dit komt natuurlijk de veiligheid van de gebruiker ten goede. Vialis kan door jarenlange ervaring én...

Lees meer»

Bruggen en sluizen

Bij de bediening van bruggen en sluizen komt veel techniek kijken. Bovendien is het verkeer gebaat bij goede signalering wanneer bruggen en sluizen openen.

Lees meer»

Doorstroming op vaarwegen

Van groene golf op de weg, naar blauwe golf op het water. Zowel weggebruikers als het scheepvaartverkeer kunnen profiteren van een goede doorstroming op vaarwegen.

Lees meer»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.