Weg

Een goede leefbaarheid, bereikbaarheid en duurzaamheid. Dat is van essentieel belang voor een kwalitatieve leefomgeving. Het wegverkeer speelt daarin een belangrijke rol. Vialis kan op dat gebied op verschillende manieren iets voor u betekenen. Onze activiteiten richten zich op het hoofdwegennet tot en met het beter benutten van de lokale infrastructuur door het inzetten van slimme ICT-oplossingen. Van idee en ontwerp tot en met realisatie en instandhouding. Heeft u een mobiliteitsvraagstuk? Dan is Vialis uw partner.

Infra projecten

Vialis is inzetbaar voor grootschalige projecten voor met name de uitbreiding of wijziging van de bestaande hoofdwegeninfrastructuur. Van ontwerp en realisatie tot beheer en onderhoud.

Lees meer»

Stedelijke oplossingen

Steden nemen toe in omvang en worden steeds drukker bezocht. Daardoor groeit de verkeersdruk op het stedelijke weggennet. Vialis heeft verschillende mogelijkheden in huis om desondanks de...

Lees meer»

Beheer en onderhoud

Van een kabel in de grond bij een verkeersregelinstallatie tot en met het beheer en onderhoud van omvangrijke systemen als tunnels, bruggen en sluizen. Bij Vialis draaien we onze hand er niet...

Lees meer»

Advies

Onze consultants en verkeersdeskundigen denken graag met u mee om te komen tot de beste oplossingen voor uw mobiliteitsvraagstukken. Dat doen we zowel op beleids- als op ontwerpniveau.

Lees meer»

Verkeersproducten

Vialis is sinds jaar en dag leverancier van goede, duurzame en betrouwbare verkeersproducten op en naast de weg.

Lees meer»

Openbare verlichting

Van snelwegen tot stadswijken. U kunt Vialis inschakelen voor het ontwerp, de installatie en het onderhoud van alle vormen van openbare verlichting.

Lees meer»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.