Infra projecten

Vialis is inzetbaar voor grootschalige projecten voor met name de uitbreiding of wijziging van de bestaande hoofdwegeninfrastructuur. Van ontwerp en realisatie tot beheer en onderhoud.

De werkzaamheden van Vialis aan het hoofdwegennet zijn vaak multidisciplinair van aard. We zijn inzetbaar op het gebied van de aanleg van asfalt, viaducten en tunnels. Maar ook voor de bijbehorende ICT-toepassingen om de verkeersdoorstroming en -veiligheid te garanderen. Deze werkzaamheden gaan vaak gepaard met de toepassing van projectmanagement en meerjarig beheer en onderhoud. We voeren het werk meestal uit in samenwerking met VolkerWessels-zusjes als Van Hattum en Blankevoort en KWS. Desgewenst werken we ook samen met andere civiele partijen. 

Kracht van Vialis: projectmanagement, systeemintegratie, slimme ICT-toepassingen, gegarandeerde verkeersdoorstroming tijdens werkzaamheden.
Rijksweg

 

Meer weten?

Mail:
Herman Kraaij
Contact opnemen»

Gerelateerde items:

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.