Openbare verlichting

Van snelwegen tot stadswijken. U kunt Vialis inschakelen voor het ontwerp, de installatie en het onderhoud van alle vormen van openbare verlichting.

Bij het installeren van openbare verlichting komt meer kijken dan alleen het leggen van kabels en het plaatsen van masten. Zo kan een bepaalde weg of wijk specifieke eisen hebben op het gebied van de doorstroming, veiligheid of milieu. Goede verlichting helpt het verkeer in goede banen te leiden. Daarvoor is het wel belangrijk dat de openbare verlichting op goede en vakkundige wijze is ontworpen en geïnstalleerd.

Vialis maakt op aanvraag een lichtplan met daarbij een lichtberekening. Vervolgens zorgen we voor een ontwerp, met daarbij een advies voor de benodigde producten en materialen. Van verlichtingssystemen tot voedingskasten. Door het ontwerp en advies kan Vialis goed inspelen op specifieke eisen van de opdrachtgever. Denk aan de vraag om energiebesparende verlichting. Bovendien kan Vialis de openbare verlichting installeren en onderhouden. Dat doen we op lokale wegen in en buiten de bewoonde omgeving, provinciale wegen en het hoofdwegennet.
Kracht van Vialis: turnkey-oplossingen, adviezen op basis van duurzaamheidscriteria (CO2-neutraal, lager energieverbruik, lagere Total Cost of Ownership, vleermuis-vriendelijk).
Openbare verlichting

Meer weten?

Mail naar:
Michel Alberts
Contact opnemen»

Gerelateerde items:

Projecten

   Alle projecten»

In de schijnwerpers: Strijp-S

Bekijk project»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.