Veilig Verkeer Nederland

Als het aan Vialis ligt, gaan mobiliteit en veiligheid hand in hand. Om die reden ondersteunen we dan ook al geruime tijd Veilig Verkeer Nederland (VVN).

Spel ism VVN

Lesprogramma

Gezamenlijk ontwikkelden we een lesprogramma voor groep 7 en 8 van de basisschool. Onder de titel ‘Een veilige verkeerssituatie maak je samen' werken leerlingen in groepjes samen aan oplossingen voor gevaarlijke verkeersituaties. Een aantal medewerkers van Vialis verzorgt deze verkeerskundelessen op de basisscholen.

Meer informatie voor scholen


"Het enthousiasme is wederzijds"


Interesse?

U kunt zich nu aanmelden voor de geheel verzorgde en gratis lessen. De interactieve verkeerslessen worden op scholen gegeven op woensdag,- donderdag,- en vrijdagochtend van 8:30 uur tot 12:00 uur in de maanden september, oktober en november aan groepen van maximaal 34 leerlingen. Heeft uw school belangstelling, meld u dan aan bij vvn@vialis.nl. Let op: vol is vol!

 
 
News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.