CVMS geïmplementeerd in alle 5 de Regionale VerkeersCentrales van RWS

Eind 2008 nam Rijkswaterstaat in de Verkeerscentrales NoordWest Nederland, Zuid Nederland en NoordOost Nederland het door Vialis gebouwde Centraal Verkeersregelinstallatie Management Systeem (CVMS) in gebruik. Onlangs heeft Vialis ook het Centraal VRI Management Systeem in Verkeerscentrale ZuidWest Nederland (Rhoon) en in Verkeerscentrale MiddenNederland (Utrecht) geimplementeerd.
TDI
Alle VRI's (verkeersregelinstallaties) en TDI's (toeritdoseerinstallaties) van RWS worden nu door het door Vialis ontwikkelde centrale systeem aangestuurd. Het nieuwe CVMS maakt een efficiënte en snelle uitvoering van het beheer van VRI's en TDI's mogelijk binnen alle Regionale Diensten van Rijkswaterstaat. Daarnaast maakt het CVMS het mogelijk om VRI's en TDI's in te zetten voor dynamisch verkeersmanagement.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.