09.03.07 | Actueel, Veiligheid, Weg

Innovatieve oplossing voor brandbeheersing in tunnel

VolkerWessels Tunneltechniek vof, waarin Vialis participeert, heeft opdracht gekregen voor de levering van een innovatief watermistsysteem dat voor de eerste keer in verkeerstunnels in Nederland wordt toegepast.
VolkerWessels Tunneltechniek vof

VolkerWessels Tunneltechniek vof, bestaande uit HOMIJ Technische Installaties bv en Vialis Traffic bv, heeft met de bouwdienst van Rijkswaterstaat het contract getekend voor de implementatie van een watermistsysteem en een handmatig drukluchtschuimsysteem in de Roertunnel en de tunnel Swalmen in het traject van de A73.


Dit contract is een uitbreiding op het reeds lopende contract voor de realisatie van de verkeer- en tunneltechnische installaties voor genoemde tunnels.


Het watermistsysteem is een innovatieve oplossing voor brandbeheersing en wordt voor de eerste keer toegepast in verkeerstunnels in Nederland.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.