In de schijnwerpers: Strijp-S

Strijp-S is een voormalig Philips complextegen het centrum van Eindhoven. Het gebied wordt momenteel herontwikkeld door Park Strijp Beheer B.V., een publiek private samenwerking van VolkerWessels en de gemeente Eindhoven.

Kracht van Vialis

Verbinden
Vialis verbindt marktpartijen om zo vernieuwende verlichtingssystemen te engineeren en realiseren.
Contact
Projectcategorieën
Weg

Creatieve hotspot

Op het terrein ontstaat een mix van wonen, werken en cultuur. Doel is transformatie van Strijp-S tot een creatieve hotspot.
Daarbij hoort ook bijzondere straatverlichting. Hiervoor is een uniek concept bedacht, waarbij gebruik wordt gemaakt van de modernste LED-techniek. Deze LED-installatie wordt aangestuurd over een speciaal voor dit doeleinde aan te leggen
glasvezelnetwerk.

Vialis Infratechniek begeleidt bijzonder project

Dit concept stelt de beheerder in de toekomst in staat om, bijvoorbeeld bij evenementen, de verlichting aan te passen naar diverse thema's en gebruikswensen. Vialis Infratechniek begeleidt in opdracht van KWS Infra dit bijzondere traject van A tot Z, op onder andere het gebied van engineering, advies en realisatie.

Gerelateerde items:

Gerelateerde informatie

  

Openbare verlichting

Bekijk»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.