We zagen elkaar op de Intertraffic

Intertraffic 2014, meer dan 10 zalen tot de rand gevuld met de laatste innovaties en technologieën op het gebied van ITS verkeersmanagement, parkeren, veiligheid en infrastructuur. Vialis was er ook dit jaar weer bij. En van onze uitnodiging om samen met ons mee te denken over de mobiliteit van vandaag en morgen werd goed gebruik gemaakt.

Met bijna 140 jaar ervaring in het denken, bouwen en onderhouden van verkeerssystemen en in het managen van verkeersstromen maakt Vialis zowel de beheerder als het individu wegwijs met vernieuwende oplossingen voor het slim en duurzaam gebruiken van de infrastructuur.
Dat doen wij niet alleen. Daarbij hebben wij de hulp nodig van wegbeheerders, partners en reizigers, zodat wij in het woud van vraagstukken, nieuwe middelen en gewenste oplossingen de juiste keuzes kunnen maken.

 

Tijdens de Intertraffic 2014 zijn wij de dialoog met vele partijen aan gegaan.

De samenvattingen hiervan zijn gepresenteerd op ons YouTube-kanaal: Vialis BV

 

)

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.