icon-arrow-right
HomeKennisbankEvents Gebruikersdag 17 november 2022
EVENT

Gebruikersdag 17 november 2022

17 november 2022 | Circuit Zandvoort

Op donderdag 17 november organiseert Vialis weer een Gebruikersdag met het thema Bereikbare evenementen. Een dag waarop experts uit de mobiliteitswereld van harte uitgenodigd zijn om kennis op te doen en uit te wisselen.

Donderdag 17 november starten we vanaf 12 uur met een netwerklunch. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om in te schrijven voor een rondleiding op het circuit óf om de uitdaging aan te gaan met anderen in de Racesquare (racesimulator). Deze 'special' vindt plaats vóór het inhoudelijke programma, namelijk van 11:00 - 12:00 uur. Schrijf u snel in, want er is beperkte beschikbaarheid! Vialis neemt contact op met de deelnemers aan de specials, houdt hiervoor uw mailbox in de gaten.

Registratie Gebruikersdag 17 nov 2022

Gebruikersdag special: beperkte beschikbaarheid