icon-arrow-right
HomeOver VialisOnze pijlers

Onze pijlers

Vialis opereert in Nederland binnen het domein van infrastructuur en mobiliteit. Wij adviseren en ontwerpen, realiseren en beheren intelligente systemen. Met slimme oplossingen en hulp van technologie verbeteren we de leefbaarheid voor iedereen. Al onze kennis en deskundigheid èn onze verbindende kracht zetten we in voor het verbeteren van de veiligheid, duurzaamheid en doorstroming.

Klein Brain

Veiligheid

De druk op onze maatschappij en de fysieke en elektronische infrastructuur neemt alsmaar toe. De tolerantie neemt af en dat stelt steeds hogere eisen aan bescherming tegen ongemakken, ongelukken en opzet. Hierdoor verschuift het accent naar preventie en predictie en houden we de straten en omgeving veilig, onze voeten droog en onze informatienetwerken beschermd. We zijn verantwoordelijk voor onze eigen veiligheid en die van anderen en maken dat onze top­prioriteit in ons dagelijks handelen.

Duurzaamheid

De overheid heeft stevige doelstellingen geformuleerd op het gebied van emissiereductie, grondstofgebruik en circulaire economie. Wij kunnen daar met kennis en oplossingen een belangrijke bijdrage aan leveren. Ook op het gebied van geluidsoverlast­ en ander verkeersoverlast kunnen wij het verschil maken. We kijken naar de effecten op de lange termijn, voor mens, milieu en omgeving, omdat we ervan overtuigd zijn dat alles wat we doen moet bijdragen aan een duurzame toekomst.

Doorstroming

Goede infrastructuur en het efficiënt benutten daarvan geven een impuls aan de economie en productiviteit, stelt de economie in staat te groeien en regio’s om zich te ontwikkelen. Markten, mensen en resources op een frictievrije manier verbonden, zijn essentieel voor de toekomstige welvaart van Nederland. Ook voor de bewegingvrijheid van burgers is goede doorstroming belangrijk: voor werk, recreatie en zorg. Wij spelen vanuit onze diepgaande verkeerskundige kennis een belangrijke rol bij de ontwikkeling op dit gebied.

+