icon-arrow-right
HomeWerken bijJouw weg bij Vialis

Jouw weg bij Vialis

“Wij maken infrastructuur intelligent”, zeggen we bij Vialis. Enthousiast grijpen we elke uitdaging aan om te innoveren. Technologie staat centraal in ons denken en doen; wij zijn ervan overtuigd dat technologische ontwikkelingen kunnen bijdragen aan het verbeteren van de leefbaarheid. We gaan voorop in de wereld van infrastructuur en mobiliteit. Wij kennen de markt als geen ander en hebben vele specialismen binnen dit vakgebied in huis. Zo komt de hele keten van verkeersmanagement bij Vialis aan je voorbij.

 

Wij nemen onze medewerkers mee in onze ambities. Wij zoeken daarom collega’s die meebouwen en die, samen met ons, trots zijn op onze projecten. Ontwikkeling en doorgroei van onze mensen is een speerpunt. Wij zijn ambitieus en voeden die ambitie ook bij onze medewerkers. Samen één Vialis!

Goed in gesprek

Wij willen een bedrijf zijn waar mensen met plezier werken. Als je plezier hebt in je werk, kom  je tot de beste resultaten. Goed in gesprek zijn is daarbij een belangrijke voorwaarde. Als je in openheid met elkaar bespreekt wat er goed, maar ook wat er niet goed gaat, wordt het werk leuker en effectiever. Dit vraagt om een cultuur waarin het normaal is dat ieder zich uitspreekt. Niet voor niets besteden we bij Vialis veel aandacht aan:

  • Verwachtingen uitspreken en aanspreken
  • Feedback geven en ontvangen
  • Samenwerken

 

Voegen wij jou toe aan ons team?

 

+