icon-arrow-right
HomeOpleiding en ontwikkeling

Opleiding en ontwikkeling

Vialis biedt volop ruimte voor opleiding en ontwikkeling

Jouw kennis en competenties bepalen ons succes. Met kundige en gemotiveerde medewerkers realiseren wij toonaangevende projecten. Jouw ontwikkeling wordt daarom continu gestimuleerd. Hierdoor blijven wij niet alleen bouwen aan onze toekomst, maar bouw je ook aan jouw eigen toekomst.

VolkerWessels Academy

De VolkerWessels Academy heeft een modulair opleidingsprogramma ontwikkeld dat zich richt op technische specialismen, projectmanagement, maar ook op algemene managementaspecten zoals ondernemerschap, communicatie, samenwerken en leidinggeven. De programma’s ondersteunen persoonlijke ontwikkeling en groei in functieniveau. Daarnaast heeft de VolkerWessels Academy een nauwe samenwerking met een aantal externe opleidingsinstituten die aanvullende opleidingen verzorgen.

Algemene doelstelling van de programma’s

  • Vergroten van managementvaardigheden en inzicht;
  • Up-to-date houden van bestaande kennis;
  • Genereren van nieuwe kennis;
  • Kennismaken met andere bedrijven en activiteiten binnen VolkerWessels;
  • Actief bouwen aan een intern netwerk.

Veilig Verkeer Nederland

Mobiliteit en veiligheid gaan hand in hand. Daarom ondersteunen we al geruime tijd Veilig Verkeer Nederland. Gezamenlijk hebben we een lesprogramma ontwikkeld voor groep 7 en 8 van de basisschool. Onder de titel ‘Een veilige verkeerssituatie maak je samen’ werken leerlingen in groepjes aan oplossingen voor gevaarlijke verkeerssituaties. Collega’s van Vialis verzorgen deze verkeerskundelessen op de basisscholen.

 

Lees hier meer over Veilig Verkeer Nederland.

+