icon-arrow-right
HomeAndré Oost

André Oost - Assistent Teamleider

“Ik ben André Oost (53) en werk in het team Signaalgevers aan ‘alles wat een lamp heeft bij het spoor’: op perrons, langs het spoor en bij overgangen. Geen dag is hetzelfde en daar houd ik van. Ik sta klaar voor mijn werk, voor klanten en voor mijn collega’s en ook thuis kunnen mensen altijd een beroep op mij doen. Handig en behulpvaardig omschrijft mij denk ik het beste: een klusje hier of daar of iemand ergens naartoe rijden? Geen probleem. Ik doe het graag!

Samen met mijn collega’s maak ik graag een goed product. Want als de klant blij is, dan hebben we het samen weer goed gedaan en mogen we onszelf best een schouderklopje geven. Ik loop ook mee in de storingsdienst van het magazijn vanuit de productie en dat heeft als voordeel dat ik soms iets meer weet en dus de klant net dat beetje meer kan bieden om ze verder te helpen. Bovendien vind ik het interessant om te horen waar klanten en ook collega’s van andere afdelingen mee worstelen. Misschien kun je daar elkaar mee helpen.

In mijn vrije tijd loop ik met de honden, klus ik aan het huis, en ben ik zeer actief op de volleybalclub als voorzitter jeugdcommissie, trainer en coach van jeugdteams. Hoe belangrijk is het niet dat je kinderen iets laat doen wat ze leuk vinden, anders dan de hele tijd op een scherm te kijken.“ 

+