icon-arrow-right
HomeArianne de Vries - HR-Officer

Arianne de Vries - HR-Officer

“Ik ben Arianne de Vries (24 jaar) en als HR-Officer verantwoordelijk voor de HR-administratie rondom in-, door- en uitstroom, verzuim en recruitment. Ik vind het belangrijk dat HR goed in gesprek is met collega’s. Daarom vind ik het geven en ontvangen van feedback belangrijk. Als er iets gebeurt zeg ik hoe ik er over denk, niet hoe een ander erover moet denken. Ik ben van mening dat goede communicatie, bijdraagt aan een goede werksfeer.

Ik vind het fijn om de organisatie en collega’s verder te helpen. Dat doe ik onder andere door administratieve processen continu te verbeteren. Zo streven wij als team ernaar om het personeelssysteem zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor de gehele organisatie.

Sinds mijn start bij Vialis heb ik enorm veel geleerd, zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak. Vialis motiveert je om meer uit jezelf te halen dan van je gevraagd wordt. Ook vind ik het mooi om te zien hoe trots onze technische collega’s zijn op hun werk.  

Thuis geniet ik van een borrel of een etentje met vriendinnen, van een film of serie kijken met mijn vriend en lekker wandelen met Puk, onze hond. Kortom, ik geniet van het leven, op mijn werk en thuis.”

+