icon-arrow-right
HomeRené Kemkes - Senior service technicus

René Kemkes - Senior service technicus

Ik ben René Kemkes (41) en werk als Senior service technicus in het team asset management/VRI. Wij zorgen met onze systemen voor een goede doorstroming van het verkeer en doen dat met steeds betere producten. Het is prachtig om de nieuwste ontwikkelingen rond de iVRI’s mee te maken. Mijn collega’s en ik plaatsen en onderhouden de verschillende systemen. Dus we volgen ze van het begin tot het eind. Iedere werkdag is voor mij een avontuur. Als service technicus reis ik door het hele land om technische problemen op te lossen. Ik doe niets liever.

Als ik mezelf zou moeten typeren dan zeg ik: flexibel en positief. Beide komen me goed van pas in mijn functie. Ik ga met plezier op pad naar een klant met een nieuwe uitdaging. Het meest geniet ik van het snel oplossen van niet eenvoudige problemen. Iedere situatie is weer nieuw en leer ik van. Het leukst vind ik om nét iets extra’s te doen voor een klant. Iets dat niet wordt verwacht. Ik geef bijvoorbeeld extra uitleg of als ik in een regelkast een rommeltje aantref, dan orden ik snel de boel, want dat helpt de klant en ook een collega voor een volgende keer.

Het meest trots ben ik op de betrouwbaarheid van de Vialis-organisatie zelf, van onze producten en van onze service. Ben ik vrij, dan ben ik te vinden in de sportschool, in de tuin, of ik ben aan het klussen. Altijd wat te doen en met plezier.

+