Zoeken

Jong talent: stage of afstuderen

Vialis werkt met de beste mensen. Dit begint bij jou als jong talent. Jij neemt jouw kennis mee en wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld in een meewerk-, onderzoeks- of afstudeerstage. Ben jij klaar voor je eerste carrièrestap? Wij bieden jou de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen een technisch en dynamisch bedrijf, waar veel kansen liggen om jezelf te ontwikkelen. Vialis is dé ideale plek om meer te leren over jouw talenten!

shutterstock_444269305_small.jpg
shutterstock_444269305_small.jpg

Stage

Vialis biedt verschillende mogelijkheden om ervaring op te doen in de praktijk middels meewerk-, onderzoeks- of afstudeerstages. Wij bieden stages op MBO, HBO en WO niveau aan. Wij hebben altijd behoefte aan studenten met een technische achtergrond, bijvoorbeeld Elektrotechniek, Engineering, Technische Bedrijfskunde, (Technische) Informatica en Toegepaste Wiskunde. Ook voor studenten met een bedrijfskundige opleiding (bijvoorbeeld economie of HRM) hebben wij interessante stagemogelijkheden.

Bekijk op deze pagina de laatste stageopdrachten.

Afstuderen

Je laatste studiejaar is belangrijk. Je wilt zo snel mogelijk afstuderen en het beste resultaat behalen. Bij Vialis werken veel professionals, die hier soms óók zelf zijn afgestudeerd. Zij weten dus als geen ander hoe belangrijk deze laatste fase van jouw studie is. Onze afstudeerders dragen bij aan innovatieve oplossingen. Jaarlijks bieden wij een aantal studenten de mogelijkheid om succesvol af te studeren.

 

Ben jij enthousiast over stage of afstuderen bij Vialis? Check dan snel onze stage- en afstudeervacatures! Onze stages ontstaan niet alleen vanuit de behoefte van onze interne organisatie, maar ook vanuit de ideeën van studenten.

Jong Vialis

Jonge medewerkers tot en met 35 jaar kunnen zich aansluiten bij Jong Vialis. Vanuit Jong Vialis worden er regelmatig inspirerende activiteiten georganiseerd, zoals een bezoek aan een van onze projecten of een brainstormsessie met de directie. Jong Vialis biedt de mogelijkheid om buiten de reguliere werkzaamheden een netwerk op te bouwen en kennis te delen en levert daarmee een bijdrage aan jouw professionele ontwikkeling.

 

Ben je eenmaal in dienst bij Vialis? Ook dan kun je je verder ontwikkelen. Natuurlijk door ‘learning by doing’ of door een opleiding via de VolkerWessels Academy. Bij Vialis staat ontwikkeling centraal en wij stellen jouw talent en leergierigheid graag op de proef!