Zoeken
Infra plaat knooppunt

Ons verhaal

Vialis zorgt voor veilige en beschikbare infrastructuur. Samen met ruim 750 collega’s werken we al bijna honderd jaar aan doorstroming over weg, water en het spoor voor een leefbaar Nederland. Dit doen we voor publieke klanten zoals provincies en gemeenten, Rijkswaterstaat en ProRail en voor private klanten zoals Schiphol, havenbedrijven en logistieke dienstverleners.

Samen werken aan de infrastructuur van de toekomst

De komende jaren hebben we te maken met een grote vervangings- en renovatieopgave. Daarbij komt een verdere implementatie van data gedreven assetmanagement en een sterke verduurzaming van alle infrastructuur. Bovendien is er een sterke tendens merkbaar naar betere samenwerking om goed om te gaan met de veranderende wereld om ons heen. Onze onderscheidende kracht is dat we alle expertise zelf in huis hebben en de klant, als één Vialis, integraal kunnen ontzorgen. Vialis is de complete aanbieder van beheer, onderhoud, renovatie, operatie en inzicht in de staat van complexe infrastructuur!

Vialis is onderdeel van VolkerWessels Infrastructuur

Samen met ongeveer 17.000 collega’s werken wij met passie en trots aan betrouwbare, vitale en duurzame infrastructuur in Nederland. VolkerWessels Infrastructuur brengt kennis en kunde in om multidisciplinaire projecten integraal goed te managen. Samen hebben we alles in huis om de mobiliteit van Nederland volledig beschikbaar te houden.

Onze ondernemingen