Zoeken
Vialis.nl-Home3.jpg

Duurzaamheid
Vialis is onderdeel van VolkerWessels. Wij zijn een trots, lokaal betrokken en financieel gezond familiebedrijf, met een lange historie. De oplossingen die wij realiseren voor wonen, werken en mobiliteit, gaan een leven lang mee. We denken niet in jaren, maar in generaties. Duurzaamheid maakt daar, als een van de drie kernwaarden van VolkerWessels, vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel van uit.

Duurzaamheid vormt de kern van onze visie en drijft onze innovaties op het gebied van infrastructuur en mobiliteit. We streven ernaar om efficiënt gebruik van middelen te bevorderen, de CO2-uitstoot te verminderen en te werken aan duurzame transportoplossingen.

Onze expertise op het gebied van duurzaamheid omvat een breed scala aan initiatieven en technologieën. We ontwikkelen en implementeren slimme verkeersregelinstallaties die de verkeersdoorstroming optimaliseren en wachttijden verminderen. Daarnaast investeren we in elektrische mobiliteitsoplossingen, zoals oplaadinfrastructuur voor elektrische voertuigen, om de overgang naar schone energie te ondersteunen.

We streven er ook naar om onze eigen bedrijfsactiviteiten duurzamer te maken. Dit omvat het verminderen van ons energieverbruik, het implementeren van groene technologieën en het bevorderen van een circulaire economie door het hergebruik van materialen en grondstoffen. We geloven dat we als organisatie een verantwoordelijkheid hebben om een positieve impact te hebben op het milieu en werken hard om deze verantwoordelijkheid na te komen.

Op deze Duurzaamheid themapagina delen we graag meer over onze duurzaamheidsinitiatieven, projecten en technologieën. Je vindt hier informatie over onze inzet voor een groenere mobiliteit, case studies van succesvolle duurzaamheidsprojecten en inzichten in de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame infrastructuur.

Bij Vialis geloven we dat duurzaamheid en mobiliteit hand in hand kunnen gaan. Samen met onze klanten, partners en belanghebbenden werken we aan het creëren van een toekomst waarin onze mobiliteit efficiënt, schoon en duurzaam is.