icon-arrow-right
Home Instagram links

Instagram links

 • De Haagse Rotterdamsebaan nadert zijn voltooiing. bit.ly/3hZVSNc

 • Project Rotterdamsebaan: werken aan bereikbaarheid en leefbaarheid. https://youtu.be/VJHKE28I6SY.
   
 • Waarom staan er getallen onder verkeerslichten? Dagelijks krijgen weggebruikers ermee te maken: verkeerslichten. Onze ogen zijn vooral gericht op de rode, gele en groene lampen. Maar is het je weleens opgevallen dat onderaan het verkeerslichtbord cijfers staan? Dat is niet zonder reden. https://bit.ly/34tVEdg.

 • Vialis voert hoogspanning werkzaamheden uit in Rotterdam: Afgelopen week hebben we succesvol onderhoudswerkzaamheden aan een tweetal transformatoren in Rotterdam afgerond. Hierdoor is de energievoorziening op de compressorlocatie van Linde Gas Benelux weer volledig inzetbaar voor de tuinbouw en kunnen de planten weer goed groeien! https://bit.ly/2ZQRsCl.

 • Een nieuwe vorm van verkeersveiligheid op kruispunten met COVID-19: Wie had ooit gedacht dat verkeersveiligheid op kruispunten verder zou gaan dan het voorkomen van aanrijdingen? Waar we eerst geen norm hadden, is dat nu 1,5 meter geworden. https://bit.ly/2zWY2fj

 • De Schwung-app kan je op de fiets helpen door op afstand op het knopje te drukken bij een verkeerslicht: 1,5 meter afstand van elkaar houden is nog best lastig. Vooral als je met de fiets stilstaat voor een verkeerslicht en het steeds drukker wordt. De Schwung-app kan hierbij helpen: die drukt van een afstand alvast voor jou op het knopje terwijl jij nog niet bij het kruispunt bent. Zo sta je minder vaak stil en hoef je het knopje niet meer aan te raken. Deze technologie kan ook gebruikt worden voor andere doeleinden zoals bijvoorbeeld voor mindervalide voetgangers. https://bit.ly/2WbiFfh.

   

 • Deze is voor iedereen waar we nu écht op kunnen bouwen! Juist in deze tijd beseffen we hoe belangrijk het is dat we doorgaan met ons werk, want samen zorgen we ervoor dat we Nederland bereikbaar en leefbaar houden. Overal in het land passen VolkerWessels ondernemingen de veiligheidsmaatregelen van het RIVM en het protocol voor de bouwsector toe. Grote waardering van onze collega’s vóór onze collega’s, onderaannemers en leveranciers die veilig blijven doorbouwen aan de toekomst van Nederland! 

 • Vialis werkt ook in deze tijden door in de Willemsspoortunnel: Vorig weekend hebben we de verlichting vervangen in de Willemsspoortunnel in Rotterdam. Uiteraard werden de maatregelen van het kabinet en het RIVM strikt opgevolgd, want we werken veilig of we werken niet! Trots op onze collega's die in deze uitdagende tijden doorgaan om Nederland veilig en bereikbaar te houden. https://bit.ly/39uhTik.

 • De Mobiliteit van Corona: onze premier heeft het land toegesproken. Een duidelijke toespraak met een heldere uitleg. Het lijkt net dat zetje te zijn dat wij Nederlanders nodig hebben om te wennen aan het (tijdelijke) nieuwe normaal. Ook met onze nieuwe manier van werken gaat de vitale samenleving door. https://bit.ly/2U4EjlJ.

 • In het weekend van 1 tot 3 mei is het zover, de Dutch Grand Prix op Circuit Zandvoort, met #VolkerWessels als trotse Event Supporter. Als onderdeel van VolkerWessels tellen wij ook af naar dit grootse event! http://bit.ly/35EtCZD.

 • Afgelopen week heeft Vialis meegewerkt aan opnames voor RTLZ. RTLZ wilde graag meer weten over Schwung en samen met Infoplaza hebben we in 's-Hertogenbosch laten zien hoe Schwung werkt. Bekijk de film: https://bit.ly/2per1GN

 • Maak kennis met René Kemkes: "Wij zorgen met onze systemen voor een goede doorstroming van het verkeer en doen dat met steeds betere producten." Lees verder: https://bit.ly/31uPMeZ.

 • Altijd al willen weten wat er in een Vialis bus zit? Wij zijn op zoek naar Senior Service Monteur Elektrotechniek, bekijk hier de vacature: https://bit.ly/2mZJ02t.

 • Vervangen signalering. Materialen worden niet zomaar weggegooid. Zo hebben we op het traject Muiderberg - Bussum (A1) gewerkt met refurbished wegkantstations. Ook hebben we 14 verouderde onderstations met hierop aangesloten 45 halogeen signaalgevers vervangen. Lees verder: bit.ly/2ZnEYyd.

 • Maak kennis met Arianne de Vries: "Ik ben van mening dat goede communicatie, bijdraagt aan een goede werksfeer." Lees verder: bit.ly/2YfB1Pn. 

 • Maak kennis met collega André Oost: André werkt in het team Signaalgevers aan ‘alles wat een lamp heeft bij het spoor’. Lees verder: bit.ly/2ZumRL7

 • Wij zoeken Servicemonteurs: Ben jij op zoek naar een echt afwisselende en uitdagende baan waarin jij een belangrijke bijdrage levert aan mobiliteit in Nederland? Wij zoeken Servicemonteurs Elektrotechniek en (1e) Monteurs! Meer info: bit.ly/2V4SoxL.
+