Zoeken

“Slim Parkeren-concept” bij de laatste 5 Innovation Award Accenture

De vakjury van de Accenture Innovation Awards heeft het "Slim Parkeren-concept" van Vialis/Nedap AVI geselecteerd voor de volgende ronde op weg naar deze aansprekende innovatieprijs. Van de 300 inzendingen in de categorie ‘Consumer Goods and Services', is deze parkeerinnovatie met vier andere innovaties overgebleven.

Vialis500x190.jpg

Over Slim Parkeren

Het zoeken van een vrije parkeerplek in steden leidt tot grote ergernis en stress bij veel bezoekers, omwonenden en retailers (ondernemers). Ondanks dat de meeste parkeerplekken op straat te vinden zijn, is er verrassend genoeg geen enkele informatie over de actuele bezetting ervan beschikbaar. Daar komt wat ons betreft snel verandering in.

Vialis en Nedap hebben de handen ineen geslagen en een concept ontwikkeld dat bezoekers effectief naar een vrije parkeerplek verwijst. Niet alleen in parkeergarages, maar nu ook op straatniveau in de wijk. Dit zogenaamde "Slim Parkeren" verbetert de doorstroming in Nederlandse steden en gemeenten, minimaliseert het zoekverkeer, verhoogt de bezetting van bestaande parkeerplekken en vermindert de uitstoot van CO2. Eerder won dit innovatieve concept van Vialis/Nedap Avi al de Parkeervak Innovatieprijs.

Publieksprijs

Ook uw stem is goud waard! Om naast de Juryprijs ook voor de Publieksprijs in aanmerking te komen, heeft het Slim Parkeren concept zoveel mogelijk ‘social votes' nodig. Met uw stem laat u weten dat u achter dit concept staat.

 

Doe mee en breng een "social vote" uit per e-mail en via LinkedIn, Twitter en Facebook: http://bit.ly/171QL2F .

 

Iedere unieke stem telt! U kunt dus 4 keer op ons stemmen.

Accenture Innovatie Award

Accenture heeft de Innovation Awards in het leven geroepen om bedrijven die uitzonderlijke innovatieve prestaties leveren de erkenning te geven die ze verdienen. Daarnaast brengt het evenement in kaart hoe het ervoor staat met innovatie in Nederland. Voor de juryprijzen - de Blauwe Tulp en de Groene Tulp - worden de genomineerden door vakkundige juryleden beoordeeld op mate van innovatie, succes en potentie.