Zoeken

1000e ViTrac operationeel in gemeente Den Haag

Vialis is sinds jaar en dag leverancier van goede, duurzame en betrouwbare verkeersproducten op en naast de weg. Eind juni 2014 werd een mijlpaal bereikt en stelde Vialis de 1000e verkeersregelautomaat ViTrac in bedrijf. Deze is in bedrijf gesteld in de gemeente Den Haag.

1000eVitrac.typeplaatje.DSC01115 (2).JPG

Duurzaam

In het kader van ‘corporate responsibility', waarbij VolkerWessels haar bedrijven de opdracht meegeeft om een gezond bedrijf te zijn dat waarde toevoegt op economisch, sociaal, ecologisch en maatschappelijk gebied, kijkt Vialis niet alleen naar haar eigen, rechtstreekse reductie van o.a. haar CO2-footprint, maar wordt er ook gekeken naar hoe zij de wensen van haar klant op een duurzame manier kan bedienen. In dit kader heeft Vialis indertijd de huidige verkeersregelautomaat voorzien van een nieuwe behuizing. Deze verkeersregelautomaat wordt geleverd in een roestvaststalen behuizing. Deze behuizing wordt duurzaam geproduceerd en is minder belastend voor het milieu. Daarnaast is roestvaststaal makkelijker te recyclen dan de oorspronkelijke kast van aluminium en wordt de kast gepoedercoat, hetgeen weer milieuvriendelijker is dan het oorspronkelijke natlakken. Met deze verkeersregelautomaat zette Vialis een nieuwe duurzame standaard neer voor verkeersregelinstallaties op de Nederlandse markt.

Doorstroming

Voor een goede doorstroming van het verkeer is informatie en sturing voor de weggebruiker van groot belang. Vialis faciliteert dit door het produceren, installeren en onderhouden van verkeerssystemen.
Verkeersregelinstallaties vormen een belangrijke schakel in de brede totaaloplossingen die Vialis biedt op het gebied van mobiliteitsvraagstukken. Ook deze 1000ste ViTrac gaat naast het veilig en vertrouwd regelen van het verkeer op het kruispunt een belangrijke bijdrage leveren aan de doorstroming in de gemeente en regio Den Haag.

10003ViTrac.team.DSC01128 (2).JPG