Zoeken

5.000e “Onderlicht” verkeerslantaarn in productie

Sinds de start van de productie in 2006 van de nieuwe versie ‘onderlichten' behorende bij de verschillende soorten verkeerslantaarns heeft Vialis er 5.000 geproduceerd.

DSC_0650.jpg
DSC_0650.jpg

Om deze mijlpaal niet ongemerkt voorbij te laten gaan wordt aan vaste klanten de mogelijkheid geboden om op 18 november a.s. tegen een kortingstarief ‘onderlichten' te bestellen. (ex-)Vialisten die betrokken waren bij de ontwikkeling van deze nieuwe secundaire verkeerslantaarn zullen deze dag aanwezig zijn om de bestellingen aan te nemen.

 

Het secundaire led-verkeerslicht van Vialis is een robuust en compact verkeerslicht dat voornamelijk gebruikt wordt om een hoofdverkeerslicht te ondersteunen. De plaatsing lager op de mast maakt het verkeerslicht ook voor de voorste fietsers en automobilisten goed zichtbaar.


Door te variëren met led-prints en sjablonen kan het verkeerslicht voor alle mogelijke toepassingen worden ingericht. Het secundaire led-verkeerslicht is hierdoor breed inzetbaar. Behalve als 'onderlicht' kan het led-verkeerslicht ook worden gebruikt bij parkeergarages, toegangspoortjes et cetera.

 

Het energieverbruik van led's is beduidend lager dan dat van lampen, waardoor het led-verkeerslicht zuinig in gebruik is. Bovendien hebben de led's een lange levensduur. Onderhoud aan de lantaarn hoeft hierdoor minder vaak plaats te vinden.

De led-verlichting heeft een uitstekende zichtbaarheid. Doordat de kleur van het aspect wordt bepaald door de led's en de lenzen uit helder mocrolon bestaan, blijft het beruchte fantoomeffect uit.

 

Achter iedere lens van het verkeerslicht bevindt zich een aparte led-print, waardoor afgeweken kan worden van de standaard samenstelling rood-oranje-groen en er gevarieerd kan worden met de kleuren. Behalve in rood, oranje en groen is de led-print ook in wit verkrijgbaar.