Zoeken

Beheer Traffic Service Track naar Vialis

Vialis voert het beheer van Traffic Service Track uit voor Traffic Service Nederland. Traffic Service Track is het pakket waarmee Traffic Service Nederland haar uitgebreide arsenaal aan materieel (tekstwagens, actiewagens, Mobiele Rijstrook Signaleringen) volgt, aanstuurt en beheert. Dit pakket is destijds gebouwd door Last Mile Solutions en het beheer ervan wordt nu ondergebracht bij Vialis b.v.

TS Track 01.jpg
TS Track 01.jpg

De oorspronkelijke functie van het systeem was het in kaart brengen van de standplaats van tekstwagens die door heel Nederland ingezet werden. Gaandeweg is het systeem uitgebreid en wordt het nu ook gebruikt om teksten op allerlei typen tekstwagens te plaatsen, of om informatie vast te leggen over doorstroming in gebieden waar wegwerkzaamheden en evenementen plaatsvinden. Het is inmiddels voor veel klanten van Traffic Service Nederland een onmisbaar instrument geworden. 

DVM-Exchange koppeling

De meest recente uitbreiding van het systeem is de implementatie van de zogenaamde DVM-Exchange koppeling. Deze koppeling, die in 2011 het licht zag, is de afgelopen jaren snel uitgegroeid tot de standaard waar het gaat om een open koppeling die verschillende soorten systemen van verschillende leveranciers en wegbeheerders kan combineren, om te komen tot dynamisch verkeersmanagement. Hiermee kan Traffic Service Track naadloos worden ingezet in verkeers-scenario’s die vanuit een regionale verkeerscentrale worden geïnitieerd.

Over Traffic Service Nederland

Traffic Service Nederland is een grote landelijke speler en marktleider op het gebied van verkeersmaatregelen. Speerpunten zijn: veiligheid, doorstroming en bereikbaarheid. Traffic Service Nederland beschikt over een grote hoeveelheid kennis en een groot assortiment materialen, waarmee alle mogelijke projecten kunnen worden uitgevoerd. Traffic Service Nederland heeft in totaal 220 medewerkers in dienst, verdeeld over de verschillende vestigingen en is daarmee in staat om complete oplossingen te verzorgen door geheel Nederland. Van ontwerp tot en met uitvoering.

Over Last Mile Solutions

Last Mile Solutions is een van de eerste Cloud-service bedrijven en heeft haar expertise opgebouwd in de telecom en de ICT branche. Sindsdien hebben ze verscheidene Clouds-services voor beheer op afstand ontwikkeld en geïmplementeerd. Onder andere een Cloud-back office voor Laad-infrastructuur voor elektrisch vervoer. Last Mile Solutions ontwikkelt de nodige soft- en hardware in eigen beheer.