Zoeken

Bezoek Vialis-projecten tijdens de Dag van de Bouw (1 juni 2013)

De Dag van de Bouw is de jaarlijkse open dag voor mensen die wel eens willen zien wat er zich achter de bouwhekken afspeelt. Ook twee Vialis-projecten stellen op 1 juni de deuren open voor het publiek. Iedereen is van 10.00 - 16.00 uur van harte welkom om een kijkje achter de schermen te komen nemen bij de volgende projecten waarbij Vialis betrokken is: Combiplan Nijverdal (verplaatsing N35 en aanleg tunnels) - (G. van der Muelenweg 1-01, Nijverdal) WillemsUnie (omlegging van de Zuid-Willemsvaart) - (Kloosterstraat 6, Rosmalen). Kijk ook op http://www.willemsunie.nl/dag-van-de-bouw

Vialis500x190.jpg
Vialis500x190.jpg

Tijdens de Dag van de Bouw krijgen bezoekers informatie over hoe de bouw van grote infrastructurele projecten in zijn werk gaat. Bij grote projecten wordt er nog steeds veel handwerk door echte vakmensen verricht, maar achter de bouw gaat ook een wereld aan vernieuwende producten en processen schuil, waarin met de modernste technologieën en technieken wordt gewerkt.

 

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, de branchevereniging van bouw- en infrabedrijven. Een keer per jaar stellen de aangesloten leden hun mooiste en meest bijzondere bouwplaatsen open voor publiek. Kijk voor meer informatie of andere opengestelde locaties op www.dagvandebouw.nl .

 

Dag van de Bouw: een leuke dag voor jong en oud!