Zoeken

Dag van de Bouw (24 mei 2014)

De Dag van de Bouw is de jaarlijkse open dag voor mensen die wel eens willen zien wat er zich achter de bouwhekken afspeelt. Ook Vialis stelt op 24 mei de deuren van enkele projecten open voor het publiek. Iedereen is van harte welkom om een kijkje achter de schermen te komen nemen bij de volgende projecten waar Vialis bij betrokken is.

9301870989_63490e5f7d_o.jpg

Nieuwbouw U-Centraal

Vialis-dochter VRS Railway Industry levert als onderaannemer binnen dit project de spoorbeveiligingsapparatuur. Binnen dit uitdagende project wordt spoorinfrastructuur omgebouwd naar dat van een Droomstation.

 

Locatie: Kruising 2e Daalsedijk / Concordiastraat 68, Utrecht
Klik hier voor meer info. 

Combiplan Nijverdal

Binnen het project Combiplan Nijverdal wordt de N35 verplaatst en een spoor- en wegtunnel aangelegd. Voor bewoners en weggebruikers betekent dit aanzienlijk minder files, minder stank- en geluidsoverlast en meer veiligheid.
Vialis is verantwoordelijk voor de verkeersregel- en tunneltechnische installaties.

 

Locatie: G. van der Muelenweg 1-01, Nijverdal.
Klik hier voor meer info.

A4 Delft - Schiedam

Met het project A4 Delft - Schiedam werkt Rijkswaterstaat aan een goede inpassing van een nieuwe snelweg tussen Delft en Schiedam. Aannemerscombinatie A4all, bestaande uit Boskalis, Heijmans en VolkerWessels, legt de nieuwe 7 km lange weg aan.
Vialis is, als VolkerWessels-dochter, binnen het consortium, samen met Heijmans Techniek & Mobiliteit, verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van alle Technische Installaties binnen en buiten de tunnel. De tunnelbesturing wordt in samenwerking met de firma ABB gerealiseerd.

 

Locatie: Woudweg 25, 3123 KB Schiedam.
Klik hier voor meer info.

Haak om Leeuwarden – Zuid

Dit is een nieuwe rijksweg aan de (zuid) westkant van Leeuwarden. De weg vormt de verbinding tussen de huidige A31 bij Marsum en de N31 bij Hemriksein. Vialis is binnen dit project verantwoordelijk voor de levering en plaatsing van verkeerstechnische installaties.

Locatie: Bredyk 30, Wirdum
Klik hier voor meer info: http://dagvandebouw.nl/waar/friesland/haak-om-leeuwarden-zuid/

9304630914_3b694cbd25_o.jpg