Zoeken
Vialis collega's HVVOS2.jpg

Competenties van beheer, onderhoud en renovatie gebundeld binnen Vialis

Meer slagkracht om klanten integraal te ontzorgen bij complexe infrastructuur   Nederland staat voor een grote uitdaging doordat onze infrastructuur veroudert. De komende jaren is een omvangrijke aanpak voor vervanging en renovatie van bestaande infrastructuur nodig. Binnen Vialis hebben we daarom belangrijke competenties gebundeld om nog beter integrale projecten te managen voor zowel (prestatiegericht) beheer & onderhoud als voor vervanging & renovatie.   Per 1 januari 2023 worden de activiteiten van VES (Volker Engineering Structures) van VolkerRail en delen van VolkerWessels Infra Asset Management (VIAM) ondergebracht bij Vialis. De activiteiten van Asset Insight zijn eerder dit jaar al toegevoegd. “Hiermee wordt Vialis dé complete aanbieder voor beheer, onderhouds- en renovatievraagstukken in de complexe infrastructuur”, vertelt Jan Willemsen (CEO Vialis).

Vialis collega's HVVOS2.jpg
Vialis collega's bij de Volkeraksluizen

Marktbenadering via onderscheidende proposities

Met de proposities Vialis Projects en System Integration en Vialis Asset Pulse wordt invulling gegeven aan de enorme potentie van de vervanging & renovatie en beheer & onderhoud opgave in de markt. De focus van Vialis Projects en System Integration is gericht op het ontwerpen en realiseren van complexe infrastructurele (renovatie) projecten. Vialis Asset Pulse beheert en onderhoudt complexe infrastructuur. Naast deze proposities biedt Vialis met Vialis Asset Insight, Vialis Mobility Management en Vialis Railway Systems, binnen het producten- en dienstenportfolio, aanvullende proposities die elkaar versterken en in samenhang kunnen worden aangeboden aan klanten.

Renovatie draaiburg Montfoort.jpg
Renovatie Draaibrug Montfoort

Compleet aanbod voor complexe infrastructuur

Met ruim 750 medewerkers is Vialis klaar voor de toekomst. Met onze werkwijze en prestaties leveren we een belangrijke bijdrage aan een vitale infrastructuur in Nederland. Door de samenvoeging hebben we nu de technische expertises van de afzonderlijke werkdomeinen allemaal in huis. Denk hierbij aan industriële automatisering (IA), inspecties, datamanagement, werktuigbouwkunde, staal en hydrauliek en elektrotechniek. Vialis heeft de regie over de gehele keten en is hierdoor de complete aanbieder van ontwerp, realisatie, renovatie, beheer, onderhoud en inzicht in de staat van complexe infrastructuur!

 

 

Schiphol_tunnelveiligheidschiphol.jpg
Tunnelveiligheid Schiphol

“Met complexe infrastructuur bedoelen we zowel droge infra’ (verkeersregelinstallaties, dynamisch verkeersmanagement, tunnel technische installaties ), ‘natte infra’ (technische installaties binnen bruggen, sluizen en keringen) en complexe installaties zoals bijvoorbeeld op Schiphol. Met onze expertise en ervaring werken we met onze klanten aan praktische oplossingen om Nederland leefbaar te maken en te houden”, voegt Remco van der Wielen toe.

Contact

Heeft u vragen over of wilt u meer weten over wat de bundeling van competenties voor u kan betekenen, neem dan contact op met:


Remco van der Wielen | Directeur B&O + R Nat en Schiphol

+316 1070 3257 | remco.vander.wielen@vialis.nl