Zoeken

Contracten overname Ciris getekend

Op 1 april 2004 maakten Vialis en Schréder bekend overeenstemming te hebben bereikt over de voorgenomen overname van Ciris Electronic Systems n.v. Afgelopen woensdag vond de officiële ondertekening van de contracten plaats ten kantore van Schréder te Brussel (B).

overname-Ciris_0.jpg
overname-Ciris_0.jpg

Ciris is één van de belangrijkste spelers op het gebied van snelheidshandhaving in België en het snelst groeiende bedrijf op het gebied van verkeersinstallaties. Door het bestaande netwerk van Ciris te gebruiken voor het aanbieden van verkeersregelinstallaties van Vialis, zoals verkeerslichten, route-informatiesystemen en radardetectoren, boort Vialis een nieuwe markt aan in België.

 

Tijdens de ondertekening werd met een goed gevoel teruggeblikt op het intensieve traject dat uiteindelijk tot deze officiële bezegeling heeft geleid. Opmerkelijk daarin waren de bekendheid en beeldvorming van Vialis in de markt, direct gevolgd door enkele doorslaggevende overeenkomsten tussen Schréder en Vialis: het opereren op overheidsmarkten, de technische innovatiedrang en een menselijke manier van zakendoen.

 

Vanaf 19.15 uur 21 april 2004 is Ciris onderdeel van Vialis Verkeer & Mobiliteit bv en Joris van Espen 'Zaakvoerder' ofwel directeur van Ciris.