Zoeken

Klantgerichtheid en duidelijkheid op plaats één

De mobiliteitsmarkt vraagt om een geïntegreerde aanpak. Wij bieden producten, systemen en diensten aan om mobiliteit mogelijk te optimaliseren. Om richting onze klanten een meer optimale invulling te kunnen geven, hebben wij een herstructurering in organisatiestructuur en locaties doorgevoerd.

Key_VIALIS_1.jpg

Vanaf 1 februari 2014 bestaat onze organisatie uit de volgende business units en bijbehorende verantwoordelijke personen:

Verkeer & Installatietechniek (V&I)

De business unit Verkeer & Installatietechniek richt zich op het produceren, installeren en inbedrijfstellen van verkeerssystemen.

Directie: Johan Brinkhuis en Rob Bastinck.

InformatieTechnologie & Mobiliteit (IT&M)

De business unit Informatie Technologie & Mobiliteit richt zich op dienstverlening rondom mobiliteitsvraagstukken. Optimalisatie van de doorstroming en veiligheid in een netwerk door middel van netwerkregelingen, applicatieprogramma's, coöperatieve systemen, verkeerscentrales, enz.

Directie:  Peter Verwaaijen en Willem Hartman.

Integrale Projecten (IP)

De business unit Integrale Projecten voert grootschalige projecten uit voor met name de uitbreiding of wijziging van de bestaande snelwegeninfrastructuur en tunnels, bruggen, sluizen en doorstroming op vaarwegen. Van ontwerp tot realisatie.

Directie: Bas Vonkeman en Marco de Jong. 

Beheer & Onderhoud (B&O)

De business unit Beheer & Onderhoud is een landelijk opererende serviceorganisatie en draagt zorg voor het beheren, operationeel houden en continue verbeteren van de beschikbaarheid van objecten in de droge en natte infrastructuur in Nederland.

Directie: Hans van Kessel. 

VRS Railway Industry

Ook in de wereld van het spoor zijn veiligheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid cruciaal. VRS Railway Industry levert op deze terreinen een belangrijke bijdrage. VRS ontwikkelt en levert wereldwijd producten en systemen voor de railinfrastructuur. Naast deze hoofdproductgroepen Overwegen, Seinen en Wisselstellers worden diverse gerelateerde elektrotechnische materialen geleverd.

Directie: Maarten Huug Bode. 

Verkoop

In de nieuwe Vialis-organisatie centraal gepositioneerd. Vanuit een regio-indeling zal het aanspreekpunt richting de klant hierdoor eenduidig zijn voor het volledige portfolio van Vialis.

Commercieel directeur: Robin van Haasteren. 

Key_VIALIS_1.jpg

De algemene directie wordt gevormd door Bart Fleer en Chris de Groot.

 

Uitgangspunt is dat door deze efficiencyslag en bundeling van kennis, producten, systemen en diensten klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

Mocht u vragen hebben, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met de verantwoordelijke directeuren van de vermelde units via het centrale telefoonnummer van Vialis (tel. 030 - 694 3500).