Zoeken

Het verkeer in goede banen leiden met verkeer.nu

Alle verkeersregelinstallaties beheren via één real-time platform. Inzicht in alle objecten die op straat staan. Altijd en overal veilig in de web-based omgeving inloggen. Maak kennis met het verkeersmanagement platform verkeer.nu.

verkeer-nu_image.jpg
verkeer-nu_image.jpg

Via verkeer.nu wordt technisch en functioneel beheer bij elkaar gebracht. Wegbeheerders kunnen op basis van aanwezige data via het platform handmatig of juist automatisch wijzigingen doorvoeren aan de hand van veranderingen in het verkeer. Naast inzicht in eigen objecten en regelscenario’s, is het ook mogelijk om dit van omringende wegbeheerders te zien, te bewaken en te bedienen.

Het platform is opgebouwd uit verschillende modules die apart van elkaar kunnen worden ingezet. Denk hierbij aan VRI-Beheercentrale, Scenariomanager, Netwerkregelingen, Technisch beheer en Verkeersinformatie. Verkeer.nu is een omvangrijk verkeersmanagement platform: het kan voor enkele verkeersregelinstallaties ingezet worden maar ook voor honderden installaties.

Meer weten? Registreer u voor de Vakbeurs Mobiliteit op woensdag 27 of donderdag 28 november in Houten, we denken graag met u mee en laten u zien hoe verkeer.nu werkt.