Zoeken

InnoTrans 2006 Veel belangstelling voor Vialis en VolkerRail

Berlijn, 20 september 2006 - Messe, Hal 26, stand 210: dé plaats om langs te gaan op de InnoTrans 2006 in Berlijn. Vialis en VolkerRail laten de PLUSpunten van VolkerWessels zien.

logo_VRS.png
logo_VRS.png

Onder het motto "the entire world of rail transport at a glance" wordt van 19 - 22 september 2006 de grote "Railway Technology"-beurs InnoTrans in Berlijn gehouden. Innotrans is dé gelegenheid om van de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van spoorwegbeveiliging, infrastructuur en rollend materieel kennis te nemen. Ruim 1300 bedrijven presenteren zich op bijna 40.000 m2 en 1550 m. spoor. 50.000 bezoekers worden verwacht Een beurs dus waar VolkerRail en Vialis, de specialisten van VolkerWessels op het gebied van (rail)infrastructuur niet mogen ontbreken.

 

VolkerRail Nederland, VolkerRail Deutschland en GrantRail trekken veel bezoekers aan met innovatieve producten als SuperWeld (hoogste kwaliteit afbrandstuiklassen), SonicTreatment (unieke technologie verbetert de eigenschappen van metalen en gelaste constructies), tuned rail dampers (reduceert geluid aan de bron), Icesolution (wisselverwarming op basis van aardwarmte). Ook de VolkerRail aanpak van assetmanagement en het logistieke bedrijf trok veel belangstelling.

 

Vialis Railway Systems toont o.a. een Engelse en Nederlandse BS600-overwegsteller met aluminiumboom (de moderne uitvoering van een traditionele overweg). Verder een Belgisch, Deens en dwergsein, ontwikkeld met gebruikmaking van de laatste, moderne technieken.

 

Eén van de nieuwste producten is het VIMS Monitoring Systeem, waarmee het mogelijk is producten 24 uur per dag, 7 dagen per week te monitoren.

 

Vialis Public Transport is in Berlijn aanwezig met een display voor het openbaar vervoer, dat reisinformatie en infotainment biedt, maar tevens aan camerabewaking doet.

 

Naast de eigen stand in hal 26 zijn Vialis en VolkerRail ook vertegenwoordigd op de HRI-stand (Holland Rail Industry) in hal 4.2. Een flitsende schermpresentatie vertelt de Pluspunten van deze VolkerWessels ondernemingen.