Zoeken

Intertraffic 2014 - denk met ons mee over de mobiliteit van morgen

Intertraffic 2014, meer dan 10 zalen tot de rand gevuld met de laatste innovaties en technologieën op het gebied van ITS verkeersmanagement, parkeren, veiligheid en infrastructuur. Vialis is erbij. En wij nodigen iedereen uit om met ons mee te denken over de mobiliteit van vandaag en morgen.

Intertraffic.VitalCity.jpg
Intertraffic.VitalCity.jpg

Op de Vialis-Intertraffic-stand 2014 zijn onze gasten hoofdrolspelers, VIP-gasten krijgen een rol, bezoekers en standbemanning zijn figuranten in onze trailer over nu en de toekomst. Onder leiding van een televisiepersoonlijkheid wil Vialis samen met opdrachtgevers, de politiek, studenten of de reizigers een korte film maken over wat hoe wij samen denken over de toekomst van mobiliteit. Met zijn allen wij immers verantwoordelijk voor de toekomst van mobiliteit en hebben wij elkaar nodig.
Voor, tijdens en na de beurs filmen, mixen en monteren we met als eindresultaat een compilatie van fragmenten uit al het materiaal dat wij verzamelen. Dit als passend vervolg op ons boek ‘Weg - Water - Spoor, Nederland Onderweg', zoals wij voor de 2012-editie van de Intertraffic hebben gemaakt.

Nieuwsgierig? Bezoek ons tijdens Intertraffic 2014.

Vialis is te vinden in hal 11, op stand 11.101.

De beurs is geopend tussen 10.00 en 18.00 uur, de laatste beursdag sluiten de deuren om 16.00 uur.