Zoeken

Intertraffic 2016

Van dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 april 2016 vindt de Intertraffic Amsterdam plaats in de RAI Amsterdam. Het toonaangevende innovatieplatform voor duurzame mobiliteitsoplossingen, producten en diensten op het gebied van infrastructuur, verkeersmanagement, veiligheid en parkeren.

Intertraffic-amsterdam.png
Intertraffic-amsterdam.png

Vanzelfsprekend ontbreekt Vialis niet op de Intertraffic. Anders dan voorgaande jaren hebben wij ervoor gekozen om ons - samen met andere private en publieke organisaties - te presenteren in het Dutch Pavilion in het Smart Mobility Center in hal 9. Met deze keuze benadrukken we dat Vialis staat voor en gelooft in samenwerking met publieke en private partijen en kiest voor een duidelijke positionering in de Smart Mobilty markt.

In dezelfde hal vindt u ons ook in de stand van Beter Benutten, als partner in het project ‘Spookfiles A58’ en de pilot van het coöperatieve voertuig in de stand van de Metropoolregio Amsterdam in samenwerking met provincie Noord-Holland en Nissan. Dit als één van de oplossingen van de leefbaarheids- en bereikbaarheidsproblemen die voortkomen uit de toenemende (sub-)urbanisatie.

Op dinsdag 5 april verzorgt Vialis een presentatie van 13:00 - 13:45 uur in het ‘Innovation LAB on stage’ in hal 9, met als onderwerp ‘Smart solutions need smart people’. Hier gaan we met het publiek de dialoog aan over relevante thema’s binnen het mobiliteitsdomein. Vrijdag 8 april leveren we van 11:00 - 11:45 uur een bijdrage aan de WegbeheerderTalks in het Smart Mobility Theater, met als thema ‘Verkeer in de stad: slimme VRI-techniek’.

U kunt u zich tot en met 28 maart gratis laten registreren als bezoeker. Vanaf 29 maart is een registratietarief van € 40,00 per persoon van toepassing. Uw toegangskaart ontvangt u per e-mail.

 

Registratielink

Intertraffic RAI Amsterdam

Dinsdag 5 april t/m donderdag 7 april 10:00 - 17:00 uur

Vrijdag 8 april 10:00 - 16:00 uur

 

Europaplein 22 - 1078 GZ Amsterdam