Zoeken

Intertraffic 2014: inspirerend debat over de toekomst van de Vitale Stad

Tijdens de Intertraffic 2014 in Amsterdam RAI brengt Vialis sleutelfiguren uit de mobiliteitswereld in ronde-tafel-gesprekken bijeen. Experts die vanuit hun eigen ervaring, beleving, professionele achtergrond hun mening over de toekomst van mobiliteit in Nederland willen delen. Vialis is er namelijk van overtuigd dat oplossingen voor mobiliteit ontstaan uit een samenwerking tussen politiek, overheid, mobiliteitsbedrijven, leveranciers en reizigers. Door onderling van gedachten te wisselen en ideeën te genereren wordt een nauwere samenwerking tussen deze partijen op gang gebracht. Deze bundeling van krachten leidt tot vernieuwende oplossingen voor vitale steden.

VitalCity.studiobeeld.jpg

Visiedocument

Vialis bundelt al deze uitspraken, visies en verwachtingen in een online visiedocument (beeld, geluid, documenten), waaruit we gezamenlijk kunnen halen wat er binnen en buiten de markt speelt,wat de richting is waarin verschillende partijen denken en hoe wij uiteindelijk samen komen tot de vitale stad, met ruimte voor iedereen.

Ronde-tafel-sessies/Vital Talks

Van 25 tot 28 maart houden wij elke Intertraffic-beursdag een aantal ronde-tafel-sessies (Vital Talks). Belangstellenden kunnen in het publiek plaatsnemen en als eerste op de hoogte zijn van hoe vakexperts onze mobiliteitstoekomst zien. Experts worden persoonlijk door Vialis benaderd met de vraag of zij hun inbreng willen geven. Ben je nu zo'n (vak)expert en zou je graag mee willen praten, laat dit ons dan weten via intertraffic@vialis.nl met in de onderwerpregel ‘debat Intertraffic 2014'.

Mobiliteitsprovider

Vialis draagt als mobiliteitsprovider met haar verkeersoplossingen bij om de ‘Vitale Stad' en Smart City te realiseren. Dit doen wij door met geïntegreerde systemen bij te dragen aan leefbaarheid en vitaliteit. Wij onderscheiden ons van collega-bedrijven door systemen (al dan niet eigen systemen) met elkaar te integreren en door integrale oplossingen te bieden voor informatie, besturing, beveiliging en betaling voor weg, water en spoor. Wij realiseren een project, leveren hem op en houden hem gedurende vele jaren in stand. Vialis is immers producent, systeemintegrator én dienstverlener.

Nieuwsgierig? Schrijf je in.

Ben je nieuwsgierig en enthousiast om tijdens een of meer ronde-tafel-sessies aanwezig te zijn, schrijf je dan hier in en kom als VIP naar de Vialis-stand.

VitalCity.studiobeeld.jpg