Zoeken

Maatregelen om medewerkers en maatschappij gezond en veilig te houden

Nu COVID-19 (Corona-virus) zich verder verspreidt, heeft Vialis de nodige maatregelen getroffen om medewerkers en de maatschappij gezond en veilig te houden.

VW.jpg
Plaatje voor stickers.jpg

Wij nemen onze verantwoordelijkheid om te handelen volgens zowel nationale als internationale richtlijnen bij de uitvoering van de projecten voor onze opdrachtgevers. De aanpak van Vialis blijft in lijn met de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Vialis heeft begin deze week besloten om alle medewerkers op de (project)kantoren in Nederland tot 6 april 2020 na vooraf toestemming en waar mogelijk thuis te laten werken en alle overleggen via de digitale kanalen plaats te laten vinden. De komende periode werken we onverminderd door, onze online infrastructuur maakt dit gelukkig mogelijk. U kunt nog steeds via de gebruikelijk kanalen contact opnemen met uw contactpersoon via mail en mobiele telefoon. Heeft u vragen, neem dan contact op via het contactformulier.

 
Op deze webpagina vindt u posters met de maatregelen / instructies om snelle verspreiding van het coronavirus te stoppen.