Zoeken

NCRV-programma 'Altijd Wat' vraagt Vialis om reactie

"Om het verkeer beter te laten doorstromen, moeten automobilisten voor een stoplicht worden gewaarschuwd dat het groen wordt. Daarom moeten de verkeerslichten eerst enkele seconden op ‘oranje' gaan", aldus regeringspartij VVD bij monde van Kamerlid Charlie Aptroot.

VialinaGeel.jpg
VialinaGeel.jpg

De NCRV is benieuwd wat de voor- en nadelen hiervan zijn en trok met het productieteam van het programma "Altijd Wat' door het land. Zo werd er onder andere gesproken met Charlie Aptroot, met verkeersdeskundigen die voor of tegen de aanpassing van de regels zijn. Van marktleider Vialis wilde het productieteam weten of de voorgestelde regeling toepasbaar is en wat dit voor consequenties kan hebben. Het item wordt 3 juni 2011 binnen de rubriek 'Feit en Fictie' in het programma getoond. Het programma start om 20.55 uur.

 

'Altijd Wat' maakt achtergrondreportages over thema's die leven in de maatschappij, waarbij het programma ontwikkelingen op de voet blijft volgen. Wat is er waar van de beweringen die in de snelheid van de actualiteit worden gedaan? 'Altijd Wat' onderzoekt feiten en beeldvorming.


Het programma staat dichtbij mensen en bekijkt onderwerpen vanuit hun perspectief. Elke vrijdagavond om 20:55 uur op Nederland 2.