Zoeken

Nieuwe parkeerlocaties in Strijp-S, Eindhoven

Een oppervlakte van 27 hectare, waarvan 285.000 m2 woonoppervlakte, 3.000 woningen, 90.000 m2 kantooroppervlakte en 30.000 m2 commerciële voorzieningen, dat vergt heel wat parkeervoorzieningen. Vialis breidt het huidige Strijp-S-parkeersysteem uit met drie nieuwe parkeerlocaties.

In samenwerking met VolkerWessels-zusje PCH (verantwoordelijk voor de exploitatie en het beheer) en Vialis-zusje Vialis Infratechniek (verantwoordelijk voor de aanleg van bijna één kilometer glaskabel) levert Vialis bv in Eindhoven een totaaloplossing om het groeiende parkeerprobleem in Strijp-S op te lossen.

 

Vialis is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van een intelligent beheerd parkeerterrein. Het ParkTrac-systeem dat Vialis installeert maakt het voor de beheerder mogelijk om op afstand geautomatiseerd voertuigbewegingen en geldstromen te managen. De ParkTrac-software maakt analyses mogelijk op basis waarvan het uurtarief (geautomatiseerd) is in te stellen afhankelijk van de vraag naar parkeerruimte en het resterende parkeeraanbod.

 

Strijp-S is de nieuwe woon-, werk- en ontmoetingsplek voor mensen van alle leeftijden op het voormalige Philipsterrein in Eindhoven. Een indrukwekkend project waarin brede boulevards, historische panden, ondergronds parkeren, state-of-the-art kantoren en culturele beleving met elkaar worden gecombineerd.