Zoeken

Onderhoud en beheer aan bestaande VRI’s in gemeente Haarlemmermeer

Gemeente Haarlemmermeer is volop in ontwikkeling. Nieuwe wijken worden gebouwd waardoor er ook steeds meer wegen en kruispunten bij komen. Om inwoners veilig te laten reizen is het belangrijk continu (in)zicht te hebben op de bewegingen in de regio. Onderdeel hiervan is het optimaal functioneren van alle bestaande verkeersregelinstallaties (VRI’s) binnen de gemeente. Vialis, een Koninklijke VolkerWessels onderneming, voert voor de komende acht jaar het onderhoud en beheer uit aan alle bestaande VRI’s en draagt bij aan de leefbaarheid van gemeente Haarlemmermeer.

Haarlemmermeer- NZ_1243LR1.jpg
Haarlemmermeer- NZ_1243LR1.jpg

Gemeente Haarlemmermeer ligt midden in de Randstad. Een goede bereikbaarheid is daarom van groot belang, voor haar inwoners  en bedrijven. De gemeente investeert de komende jaren in het verbeteren van de bestaande infrastructuur en het oplossen van knelpunten. Ook is van belang welke maatregelen noodzakelijk zijn voor een goede doorstroming in de regio.

Naast het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud op de VRI’s zal Vialis ook het onderhoud op het gehele kruispunt uitvoeren. Doordat de gemeente volop in ontwikkeling is zorgen nieuwe wijken en wegen ook voor nieuwe uitdagingen om het verkeer goed te laten doorstromen. Vialis zal hierin samen met de gemeente kijken naar de best passende oplossing(en) om te zorgen voor een duurzame, veilige en optimale doorstroming.