Zoeken

Principe-overeenkomst: Vialis neemt Ciris (B) over

Vialis en Schréder maken de voorgenomen overname bekend, van Ciris Electronic Systems NV. Op 5 februari ondertekenden de heer F. Schréder en de heer J.H.M. van Kleef, Directievoorzitter Vialis Verkeer & Mobiliteit bv de principe-overeenkomst. De ondertekening van de voorgenomen overname is gepland op 18 maart 2004.

overname-Ciris_0.jpg
overname-Ciris_0.jpg

Met een vaste bezetting van een tiental medewerkers verwierf Ciris zich als één van de jongste bedrijven van de Schréder een positie op de Belgische markt voor wegsignalering. Voor Ciris draagt de overname door Vialis bij aan het behouden en verder uitbouwen van deze relatief snel verworven marktpositie. Voor Vialis draagt de overname van Ciris bij aan het verwerven en uitbouwen van de positie op de markt voor verkeerstechniek in België.


Ciris Electronic Systems NV is verbonden met Schréder en is gespecialiseerd in producten, geïntegreerde systemen en service voor verkeersveiligheid, verkeerstellingen en verkeersclassificatie. Ciris beschikt over een serviceteam, dat nieuwe systemen opstart en bestaande onderhoudt.