Zoeken

PWN kiest voor kaartautomaten Vialis

PWN is een van de toonaangevende drinkwaterbedrijven van Nederland. Naast de zorg voor zuiver en betrouwbaar drinkwater, is PWN verantwoordelijk voor het beheer van 7.300 hectare duin- en natuurgebied tussen Bergen en Zandvoort. Dit prachtige natuurgebied wordt ruim 7 miljoen keer per jaar bezocht door o.a. wandelaars en ruiters. PWN werkt als drinkwaterbedrijf zonder winstoogmerk. Van bezoekers aan een deel van het natuurgebied wordt daarom een kleine bijdrage in de beheerskosten van het natuurgebied gevraagd. Door een toegangsbewijs aan te schaffen uit de ticketautomaat dragen bezoekers bij aan het beheer van deze mooie natuurgebieden. Vialis ontwikkelde voor deze kaartverkoop speciale kaartautomaten, die bij de verschillende ingangen van het Noordholland Duinreservaat worden geplaatst.

PWNIMG_3185.JPG
PWNIMG_3185.JPG

Het Noordhollands Duinreservaat, gelegen tussen Wijk aan Zee en Bergen aan Zee, is niet gratis toegankelijk; u heeft een toegangskaart nodig. Dit geldt voor personen vanaf 18 jaar (als ruiter, ook onder de 18 jaar).

De Vialis-automaten zijn ergonomisch vormgegeven en vallen weg in de natuurlijke omgeving van het duingebied. De bediening is gemakkelijk door een intuïtief touch screen. Er zijn geen veiligheidsrisico's omdat er alleen elektronisch betaald kan worden, en er dus geen geld in de automaten aanwezig is.

Met de keuze voor Vialis als leverancier, herbevestigt PWN de reeds lang bestaande band tussen beide Noord Hollandse bedrijven.