Zoeken

Recognize zet private cloud infrastructuur van Vialis in

Recognize heeft de private cloud infrastructuur-oplossing geselecteerd van Vialis. Een groot deel van de klantapplicaties van Recognize wordt overgezet naar de nieuwe gespecialiseerde omgeving met een hoge beschikbaarheid, gespecialiseerde service desk en derdelijns ondersteuning en sluit hiermee naadloos aan op de technische behoefte van Recognize. Ook kan de infrastructuur eenvoudig worden opgeschaald.

Ondertekening_Recognize-Vialis_2.jpg
Ondertekening_Recognize-Vialis_2.jpg
v.l.n.r. Remco de Boer (Vialis), Peter Kwarts (Recognize), Willem Hartman (Vialis), Seraf de Bekker (Vialis), Jan Willemsen (Vialis), Ramon Brouwers (Recognize) en Matt Godlieb (Vialis).

Vialis, net als Recognize een Koninklijke VolkerWessels onderneming, biedt op deze private cloud infrastructuur tevens een dataplatform aan met unieke eigenschappen. Zo kan dit platform bijvoorbeeld ondersteunen in grote en kleine realtime en historische Internet of Things (IoT) en Data (science) vraagstukken. De software ontwikkel teams van Vialis werken daarnaast bij complexe vraagstukken ook samen met Recognize. Recognize ontwikkelt webapplicaties, mobiele apps en andere soorten innovatieve software zowel binnen de VolkerWessels-groep als daarbuiten. Voorbeelden daarvan zijn het WAVE-platform en VolkerWessels Transfer.

 

ISO 27001 gecertificeerd
Vialis en haar cloudoplossingen zijn ISO 27001 gecertificeerd. De ISO 27001 certificering is een ISO standaard voor informatiebeveiliging. Hiermee voldoet Vialis aan alle eisen van de betreffende norm.