Zoeken

Renovatie Galecopperbrug naar combinatie Galecom

Rijkswaterstaat heeft de combinatie Galecom de opdracht gegeven om de Galecopperbrug (A12) bij Utrecht te renoveren. De Combinatie Galecom bestaat uit de VolkerWessels-bedrijven Vialis, KWS Infra, van Hattum en Blankevoort, en Smits Neuchatel, alsmede de bedrijven BKB, Mercon, Hollandia en CT de Boer.

logo_1.png
logo_1.png

De combinatie Galecom heeft de ‘economisch meest voordelige aanbieding' gedaan. Hierbij ging het om prijs, het minimaliseren van hinder voor weg- en scheepvaartverkeer, een betrouwbare en beheerste uitvoering, kansen en risico's en de samenwerking met de opdrachtgever. Op vrijwel alle punten heeft Galecom de hoogste score van de aanbiedende partijen behaald.

 

Binnen de combinatie is Vialis verantwoordelijk voor de werkzaamheden aan verkeerssignalering ten behoeve van de faseringen en bouwwerkzaamheden, de aardingsinstallatie van de brug, de verlichting in de nieuwe voorspanliggers, de instandhouding van de bestaande DVM-systemen en de coördinatie voor het verleggen van weggebonden Kabels en Leidingen.

Galecoperbrug.Utrecht_1.jpg