Zoeken

Safety & Security 2007 goed bezocht

Van 8 tot en met 10 mei hebben VolkerWessels en MPL Beveiligingsdiensten zich in de RAI op de vakbeurs Safety & Security 2007 gezamenlijk gepresenteerd aan de Nederlandse markt. Met 'Bouwen aan een veilige samenleving' hebben beide partijen op professionele wijze gestalte gegeven aan een gekozen strategische samenwerking.

180px_Safety_Security_1.jpg
180px_Safety_Security_1.jpg

Dat deze krachtenbundeling niet onopgemerkt is gebleven, is gebleken uit de overweldigende belangstelling. In de zeer fraai vormgegeven "open"stand hebben bestaande en toekomstige relaties kennis kunnen maken met de hierin onder de aandacht gebrachte diensten en producten.

 

De markt vraagt binnen het vakgebied van deze beurs om ontzorging van A t/m Z en juist hier staat de samenwerking tussen VolkerWessels en MPL Beveiligingsdiensten voor. Dit werd nog eens bevestigd door het type bezoeker dat de stand bezocht, het niveau van de gevoerde gesprekken en aansluitend hierop de gemaakte afspraken.

 

Terugblikkend op de deelname aan de vakbeurs Safety & Security 2007 mogen we stellen dat deze voor VolkerWessels en MPL Beveiligingsdiensten zeer geslaagd is geweest!