Zoeken

Slim Parkeren, Zoetermeer in de praktijk

Zoetermeer is de eerste gemeente in Nederland die op grote schaal "Smart Parking" heeft toegepast waarmee Vialis en Nedap de "Innovatieprijs Parkeervak 2013" gewonnen hebben en nu genomineerd zijn voor de "Accenture Innovatie Award"

Vialis500x190.jpg

(http://bit.ly/171QL2F)

dagvanverkeerenmobiliteit.jpg

Tijdens de Dag van Verkeer & Mobiliteit op 28 november a.s. belichten Arthur Verhaar namens de gemeente Zoetermeer en Joep Hintzen namens Vialis diverse speerpunten uit de samenwerking: wat draagt het systeem bij aan de Zoetermeerse doelstellingen op het gebied van bereikbaarheid, wat zijn de neveneffecten en hoe kreeg Zoetermeer deze innovatie voor elkaar in een economisch moeilijke tijd voor overheden? Wat zijn de effecten en mogelijkheden voor nu en in de toekomst? ( http://www.verkeerenmobiliteit.nl/nl/kennis-inspiratie/lezing/36/-slim-parkeren-zoetermeer-in-de-praktijk )

De Dag van Verkeer & Mobiliteit is het grootste en enige Nederlandse verkeersevenement waar verkeersprofessionals elkaar op één dag ontmoeten De Dag van Verkeer & Mobiliteit Nederland vindt plaats op donderdag 28 november 2013 in Expo Houten. Openingstijden zijn van 10.00u tot 17.00u.