Zoeken

Smart Infra Experience 2023

Woensdag 4 oktober 2023 vindt de eerste Smart Infra Experience plaats bij het congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch. De Smart Infra Experience is een evenement vóór en dóór Smart Infra professionals en hun netwerk. Je bent van harte welkom!

Smart Infra Experience 2023
Smart Infra Experience 2023

We laten zien welke slimme Infra oplossingen er nu al zijn en welke innovatieve oplossingen er aan komen door middel van demonstraties, experiences en presentaties. Hierbij staan de volgende drie thema’s centraal: Fiets verkeersmanagement, Cybersecurity & Privacy, Data & Artificial Intelligence

Ontmoet op één dag alle infrabedrijven die voorop lopen met nieuwe ontwikkelingen. Als Vialis nemen we je mee in de wereld van fietsen met connected mobility. Ervaar real-time fietsdata en ga met ons in gesprek over toekomstige ontwikkelingen en keuzes die bijvoorbeeld wegbeheerders hierin kunnen maken. Het moment om bestaande én nieuwe relaties fysiek in één dag te ontmoeten in een informele zakelijk sfeer inclusief hapjes, drankjes en als je wilt een dinerbuffet na afloop om de file te vermijden.

We ontvangen je graag als Vialis gast. Neem voor je relatiekaart contact op met je Vialis accountmanager of stuur een e-mail naar communicatie@vialis.nl.

Meer informatie over de Smart Infra Experience vind je op www.smartinfraexperience.nl.