Zoeken

Vialis introduceert Verkeer.nu

Woensdag 18 november introduceerde Vialis het nieuwe verkeersmanagementplatform ‘Verkeer.nu’. Ruim veertig vertegenwoordigers van gemeenten en provincies uit heel Nederland waren hiervoor aanwezig bij Vialis in Houten.

VerkeerNu.jpg

Naast het openingswoord van algemeen directeur Herman Hendriks en presentaties van onder andere commercieel directeur Robin van Haasteren en Willem Hartman, directeur business unit IT&M (Informatietechnologie & Mobiliteit), waren het de producteigenaren die de aanwezigen konden bijpraten over actuele ontwikkelingen en het toekomstig perspectief rondom beheercentrales en verkeersregelinstallaties.

VerkeerNu.jpg

Verkeer.nu

Vialis presenteerde deze middag zijn nieuwe verkeersmanagementplatform ‘Verkeer.nu’. Dit platform heeft een moderne look and feel en is optimaal afgestemd op de taak van diverse gebruikers. De komende periode worden de door Vialis geleverde centrale systemen gemigreerd naar Verkeer.nu

Samenwerken

De dialoogsessie werd benut om op constructieve wijze mee te denken. Robin van Haasteren: “Er was veel interactie vanmiddag. Het gemeenschappelijke belang werd door beide partijen uitgesproken. Klanten kijken uit naar de migratie naar Verkeer.nu. Er is grote bereidheid om tijd en energie te investeren en men wil graag betrokken blijven in de verdere ontwikkeling. Samenwerken is de sleutel tot succes, dat wordt van beide kanten zo ervaren. De aanwezigen spraken hun waardering en vertrouwen uit in de ontwikkelingen die we hebben gepresenteerd en deze wijze van informeren”.

"Klant komt van rechts"

“De nadrukkelijke wens om samen op te trekken was een mooi signaal vanuit onze klanten, dit toont de betrokkenheid”, blikt Willem Hartman terug. “Samen hebben we de expertise in het dagelijks gebruik van onze diensten en producten. De klant komt van rechts, we willen hun input gebruiken. Uiteindelijk streven we niet naar ‘hit and run’ maar naar duurzame relaties”.

Donderdag 26 november staat Vialis op de ‘Dag van Verkeer & Mobiliteit’ in de Expo Houten. Ook hier wordt Verkeer.nu gedemonstreerd.