Zoeken

Swarco en Vialis gaan samenwerken

Swarco Europe en Vialis Vialis Verkeer & Mobiliteit bv gaan per 1 februari 2004 samenwerken op het gebied van verkeerstechniek in Scandinavië. Met kwalitatieve en actuele verkeerstechnische oplossingen streven Swarco en Vialis een vooraanstaande positie na, van ontwerp tot en met onderhoud.

Vialis500x190.jpg
Vialis500x190.jpg

Daarvoor wordt Vialis preferred supplier van Swarco Scandinavia voor producten, systemen en diensten van Vialis voor de Scandinavische markt en zullen Swarco en Vialis waar zinvol joint ventures vormen op projectbasis.


Tijdens de wereld vakbeurs Intertraffic, die in de RAI te Amsterdam wordt gehouden van 30 maart tot en met 2 april 2004 zullen Vialis en Swarco de samenwerking presenteren op de stand van Vialis (Europahal, stand 01.313).
Meer informatie: Hans Dirkze, 023-5189241.

 

Vialis is een VolkerWessels onderneming en richt zich op het, integreren, optimaliseren en managen van verkeersstromen in alle modaliteiten. VolkerWessels is een Nederlands bouwconcern dat zich richt op het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van bouwprojecten. Vialis werkt op nationale en internationale schaal samen met overheden, ondernemingen, belangengroepen en kennisinstituten voor het verwerven, toepassen en doorontwikkelingen van kennis van producten, systemen, service en consultancy op het gebied van verkeer en mobiliteit en beschikt over referenties in alle modaliteiten van de verkeersmobiliteit.
Meer informatie: www.vialis.nl

 

Als verbindend element tussen weg en bestuurder, is SWARCO synoniem voor innovatieve veiligheid op de weg. Met het hoofdkantoor in Wattens (Oostenrijk), verwierf SWARCO internationale faam met reflecterende glasproducten, hoogwaardige wegbebakening en LED-signaleringstechnieken. Dynamische informatie displays en LED wegmarkering dragen bij aan de doorstroming en zo aan het verbeteren van het weggebruik. Via dochterondernemingen in Scandinavië en in samenwerking met gevestigde partners is SWARCO in staat ook verkeersmanagementoplossingen aan te bieden.
Meer informmatie: www.swarco.com