Zoeken

Uitbreiding contract PIP2 door Dienst Stadstoezicht (DST)

Dienst Stadstoezicht (DST) Amsterdam heeft op dinsdag 25 april 2006 het contract Project Innovatief Parkeren perceel 2 (PIP2) met ruim twee keer zoveel parkeerautomaten uitgebreid. Het oorspronkelijke aantal van 200 automaten is nu vergroot naar 425.

contract_0.jpg
contract_0.jpg

Met het verkrijgen van een opdracht, door DST, van de stadsdelen De Baarsjes en Bos en Lommer voor het leveren, beheren en te onderhouden van de parkeerautomaten heeft Vialis uitbreiding gekregen op het verworven contract. Dit betreft parkeerautomaten van het type zoals in perceel 2 van de Europese aanbesteding PIP2/automaten d.d. 16 december 2004, volgens de Parkeerautomatenovereenkomst Vialis d.d. 8 november 2005 is overeengekomen. Op bovengestelde foto is hiervan de contract ondertekening door de heer J.H.M. van Kleef (Directeur Vialis B.V.) en Mevrouw A. Rietstra (Directeur Dienst Stadstoezicht Amsterdam) te zien.

 

In het lopende project zal de levering van de extra 225 parkeerautomaten meegenomen worden in één totale levering van 425 automaten in 2006. Hierop is het tijdschema aangepast om de levering naar de stadsdelen De Baarsjes en Bos en Lommer nog dit jaar mogelijk te maken.