Zoeken

Van droom naar praktijk! Neem afslag Almere

Groeien, verbetering bereikbaarheid, doorstroming ... daar droomt elke gemeentebestuurder van. Helaas loopt niet alles altijd in de pas. Maar hoe krijg je dit nu wel voor elkaar? Op donderdag 29 november 2012 tijdens de vakbeurs Verkeer & Mobiliteit in de EXPO te Houten geeft Vialis antwoord op de vragen die hierover leven. Vialis is op deze beurs aanwezig met een stand en presentatie, om samen met de bezoekers van de beurs te spreken over de uitdagingen van groeien, verbeteren van bereikbaarheid en verkeersdoorstroming.

Vialis500x190.jpg
Vialis500x190.jpg

Lezing

Sjaak Roosenboom van de gemeente Almere en Willem Mak van Vialis kijken graag samen met aanwezigen op de beurs naar hoe je omgaat met de verschillende belangen bij de toename van verkeersstromen. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan de integratie van doelen op het gebied van ruimtelijke ordening, milieu en leefbaarheid. Technisch kan heel veel, maar wat doet de weggebruiker/reiziger ermee? Almere loopt, met adviezen van Vialis, voorop in het verwezenlijken van hun eigen droom en is goed op weg met het realiseren van de eigen doelstellingen.

 

Heeft u interesse voor dit onderwerp?

Dan nodigen de beursorganisatie en Vialis u van harte uit naar deze lezing te komen, waarin verschillende voorbeelden worden toegelicht en gekeken wordt naar hoe de verwezenlijking van die droom steeds dichterbij komt.

 Wanneer? Op donderdag 29 november van 14.15 - 14.45 uur.

Waar? In zaal 3 van de Expo Houten.

 

Graag praat Vialis tevens deze dag met u verder over dit onderwerp op onze stand (2.127).

 

 

 

Gratis registreren

U kunt zich via de website van Verkeer & Mobiliteit gratis registreren: http://www.verkeerenmobiliteit.nl/nl/bezoekersinfo