Zoeken

Veilige wegen door lichtgevende markering

Veilig reizen is belangrijk voor iedereen. Om de veiligheid op wegen en fietspaden te vergroten, hebben Vialis, een Koninklijke VolkerWessels onderneming, en Epeon haar krachten gebundeld. Gezamenlijk is een systeem ontwikkeld om belijning in schemer en donker duidelijk en energieneutraal zichtbaar te maken. Daarbij worden lijnen op de weg geprojecteerd zodat de markering licht geeft.

Lanevision Lasers.png
Lanevision Lasers.png
LaneVision Visualisatie

Veel bermen onveilig

Uit een rapport van Rijkswaterstaat is gebleken dat veel bermen in Nederland onveilig zijn. Het verbeteren van de veiligheid van de bermen kan veel ongelukken voorkomen. Door het inzetten van laserbelijning is in één oogopslag duidelijk hoe de weg loopt en waar de bermen zich bevinden. Een veilige en innovatieve oplossing die helpt de doorstroming te verbeteren.

Vialis staat voor veiligheid

We werken veilig, of we werken niet! Een voorwaarde die binnen Vialis en binnen VolkerWessels centraal staat. Niet alleen voor haar klanten, maar ook voor haar medewerkers en voor de toekomstige generatie. Samen zorgen we ervoor dat we Nederland veilig en leefbaar houden. Epeon ontwikkelt innovatieve verlichtingsoplossingen voor de outdoor markt. Verbetering van de verkeersveiligheid, mobiliteit en duurzaamheid is daarbij essentieel.

Geïnteresseerd om te zien wat dit systeem op uw weg of fietspad kan bijdragen?

Neem contact op voor een demonstratie op een door u gekozen locatie!